0897 052 062
0877 077 407
Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
Топ 3: Летни елементи, без които не можеш през тези слънчеви дни

Топ 3: Летни елементи, без които не можеш през тези слънчеви дни

Паспортите настрана, има няколко други важни неща за почивката ни, които са ключови, когато става въпрос за добро прекарване без проблеми. И ако сте запознати с това чувство на съжаление, когато, веднага след като пристигнете на желаната дестинация, осъзнаете, че вашите плувни къси шорти, слънчеви очила или любимата ти тениска са останали вкъщи, тогава ще знаете точно за какво става въпрос.

Така че, за да ви спестим този жесток обрат на съдбата, ето някои от нашите важни елементи, които не можем да оставим у дома и да си напомним, когато дойде време за опаковане на багажа за заминаване.

Тениски

Качествената тениска е задължителен избор по време на летните жеги. А когато е с доказан произход, няма какво да го мислите. Перфектния избор за лято 2019 е ESS TEE на Адидас. Нов класически модел, който е известен със своя комфорт и удобство за ежедневна употреба. 

Маратонки

Вторият важен елемент, без който няма как да излезем навън е елегантните и стилни маратонки. Тук сме подбрали страхотните модели от тази година (2019) на Адидас – Alpha Bounce. Те са супер леки и стабилни мъжки маратонки, които разполагат със системата Traxion. Изработени са от висококачествени материали и текстил.

Шорти

Кой иска да ходи с дълги дънки или панталони в тези ужасни високи температури навън? Разбира се, че отговорът е „никой“! Именно затова ви предлагаме като трети вариант – 4K RFT Sport отново на немския мега производител Адидас. Шортите са създадени със системата Climalite, която дава удобство и сухота в неприятните жеги.

Топ 3: Летни елементи, без които не можеш през тези слънчеви дни

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
GSM: 0877 077 407
E-mail:
info@sportmax.bg


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Топ 3: Летни елементи, без които не можеш през тези слънчеви дни