0897052062 0897 052 062 Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
Спортното облекло за новата година!

Спортното облекло за новата година!

И така, ние сме в това чисто ново десетилетие. (Преглъщаме!) И може би се опитвате да решите дали да се присъедините към фитнеса, да отидете в този клуб по бягане или просто да се разхождате повече. Или може би вече сте привърженик на обучението и 2020 е годината, в която искате да го увеличите и да разбиете всичките си стереотипи и стари навици?. Какъвто и да е случаят, попаднали сте на правилното място, защото активното облекло в SportMax никога не е било по-добро.

С ВСИЧКИ най-големите играчи в спортното облекло - Nike, Reebok, PUMA, Under Armour, The North Face, New Balance - намирането на вашата фитнес форма никога не е било по-лесно или по-забавно. Независимо дали раздробявате склоновете с привличащи окото ски облекла, харесвате ли някои хлъзгави нови ботуши за всякакви случаи или просто започвате с някои удобни джогинг обувчки за бягане около блока, ние имаме всичко необходимо точно тук. Имате нужда от още инспо? По-скоро нямате. Наближава краят на годината и е добре да помислите за новата 2021 година още от сега.

Adidas Мъжки спортен екип ESS CAMO LIN

Стартираме с това зимно предложение на Адидас, защото не само видът му е страхотен. Моделът е доста удобен и плътен, което ни помага през студените зимни дни, когато сме навън и искаме да тренираме.

Nike Мъжки спортен екип NSW Polysuit Basic

Ще продължим с американския производител Найки и техния модел NSW Polysuit Basic. Интересен модел, който хваща окото от далеч. Отново оставаме на предпочитаните по-дебели мъжки спортни екипи, които да ни пазят от студа навън, когато се запътваме към поредната тренировка на открито. Особено полезно, когато се намираме в обстановка като тази, която е пречка за целия свят. А именно – коронавирус пандемията.

Adidas Мъжки спортен екип D2M MOTION TRACKSUIT

Третото ни топ предложение е отново от класическия немски спортен производител Адисас и тяхната tracksuit екипировка. Моделът е D2M Motion пригоден за доста активно движение и спорт. Екипът е оборудван с новата технология AEROREADY, която е влагоабсорбираща и държи тялото сухо и комфортно в различни условия.

Спортното облекло за новата година!

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
E-mail: info@sportmax.bg


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Спортното облекло за новата година!