0897052062 0897 052 062 Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
История на NIKE AIR MAX. Една от легендарните серии на американците!

История на NIKE AIR MAX. Една от легендарните серии на американците!

Наречете го Коледа за маратонки, Ханука за “хайпнати” или Нова година за обсебения маниак, който иска да види новия облик на страхотните модели от серията Air Max на Nike. В щаб квартирата на Sportmax.bg ни става изключително топло, когато си пропомним за различните емблематични модели на серията през годините.

Nike Air Max 1

Това е обувка, която е по-стара от нас самите, но остава красива и актуална и до днес. През 1987 г. Nike пусна Air Max 1 - парче от новаторски дизайн, който за пръв път даде на потребителите изглед на единица Air Sole, която е в основата на комфорта и производителността на известните Nike Air на Tinker Hatfield.

Да, това беше раждането на „видимия въздух“, вдъхновен от архитектурата на Центъра „Помпиду“ в Париж - сграда, която изглежда като че ли е извадена отвътре навън, ”изобличаваща“ вътрешните процеси, които се виждат отвътре.

Nike Air Max 90

Роден през 1990 г. (оттук и името), третото допълнение към Air Max, който продължава доброто име на неговите предшественици, което му придава изключително еластично усещане. Този стил носи със себе си и по-фина марка, която дава възможност за по-силен дизайн и по-експериментален подход към цветовете, отколкото предходните мъжки маратонки, които бяха преди него. В резултат на това Air Max 90 помогна да се ускори движението на Nike в сферата на модата.

Nike Air Max Advantage 2

Моделите Advantage от серията Air Max на американския спортен производител захвърлят ексцентричните цветове и шарки на предшествениците си и идват в с изчистен дизайн и изцяло черни и сиви цветове. Забелязваме, че логото на компанията също е в тъмно, което добавя към интересния дизайн.

Nike Air Max Invigor

Air Max Invigor са друг модел, с който американците целят да дадат на потребителите си изчистения и черен дизайн. Разбира се, това не е за сметка на удобството и комфорта. Това е една от особеностите, които марката е позната сред своите най-големи фенове.История на NIKE AIR MAX. Една от легендарните серии на американците!

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
E-mail: info@sportmax.bg


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
История на NIKE AIR MAX. Една от легендарните серии на американците!