0897052062 0897 052 062 Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
Атмосферата на Анфийлд вдъхновява новите трети екипи на Ливърпул

Атмосферата на Анфийлд вдъхновява новите трети екипи на Ливърпул

Където новият домашен комплект се състои от традиционно червено, а комплектът за гости за сезон 2020-21 въвежда визионерски вид, третият комплект на Nike за Ливърпул ФК се вдъхновява от естетика, повлияна от „Коп“, една от най-известните трибуни във футбола - и го слива със sneaker културата.

Новият дизайн на "червените" е вдъхновен от онези известни европейски вечери, които правят Анфийлд толкова невероятен стадион, на който да се играе.

„За третия комплект на Ливърпул ФК изследвахме дългогодишните традиции на клуба и как бихме могли да го реализираме през обектива на културата на маратонките“, каза Скот Мънсън, вицепрезидент на Nike Football Apparel. „Вдъхновихме се от атмосферата на „Коп“ в тези специални европейски вечери и емблематичния цвят на Air Max, комбиниран, за да създадем трети комплект, който предлага стил и изпълнение.“

Черна и антрацитна традиционна кутия е представена отпред и отзад на фланелката. Пурпурночервеното оживява чрез страничната част и се въвежда допълнително в деколтето, комбинирайки го с вълче сиво, за да се получи фин V-образен дизайн. Ръкавите комбинират черното и антрацита още веднъж, за да завършат фланелката.

На тила стои 96 - емблемата, обгърната от вечните пламъци, гордо стои в памет на 96-те деца, жени и мъже, загубили живота си в Хилсбъро.

Обикновено черно късо с пурпурно червено, детайлиращо около клубния елемент и Swoosh (логото на Найки), е придружено от чорапи, които връщат черния и антрацитния цвят с допълнителни червени детайли, за да завършат новия облик и третия комплект за Ливърпул.

Подобно на по-ранните спортни екипи на клуба, третият комплект ще се възползва от най-новите иновации на Nike относно производителността около управлението на прилягането и влагата. В съответствие с ангажимента на Nike за устойчивост, комплектите на Liverpool FC са изработени от 100 процента рециклиран полиестерен плат, изработен от рециклирани пластмасови бутилки.

При нас можете да откриете най-новите екипи на червения отбор от Ливърпул.

Атмосферата на Анфийлд вдъхновява новите трети екипи на Ливърпул

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
E-mail: info@sportmax.bg


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Атмосферата на Анфийлд вдъхновява новите трети екипи на Ливърпул