0897052062 0897 052 062 Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ювентус, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен представиха новите си екипи за сезон 2020/21

Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ювентус, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен представиха новите си екипи за сезон 2020/21

Английските грандове Арсенал и Манчестър Юнайтед, немския Байерн Мюнхен, шампиона на Италия Ювентус и носителя на титлата в Испания Реал Мадрид, представиха своите нови екипи за сезон 2020/2021.

Всичките тимове се обличат изцяло от немския гигант в производството на спортна екипировка Адидас.

Сезон 2019-20 беше спрян за три месеца поради ограничения наложени за намаляване на разпространението на Covid-19, но актуализациите на комплектите за новия сезон се придържаха към първоначалния си график.

Това означава, че много от клубовете тепърва ще представят новите си екипи за сезона, но повечето от тях дори го направиха преди края на настоящия футболен период.

Когато клубовете приемат нов облик преди кампанията за сезон 2020-21, Sportmax ти показва свежите комплекти от най-добрите клубове в света.

Арсенал

Домашният комплект на Арсенал 2020-21 от adidas се отличава с малко по-тъмно червено, с фини геометрични шарки, вплетени в тъканта.

Шевроните са обърнати на изток и на запад, предизвиквайки изображения на оръдието на гребена на клуба, което е изправено в двете посоки, както в миналото.

Белите ивици украсяват страните на фланелката, със символ на оръдието на яката.

Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен дебютира новия си комплект за домакинските срещи от новия сезон 2020-21 в края на тази кампания.

Той е много подобен на последните екипи, като солидното червено доминира в дизайна, но в отклонение от комплекта от предната кампания, има добавени бели елементи.

Трите ивици на adidas украсяват страните, а яката и ръкавите са с бели ленти.

Ювентус

След като миналия сезон се разделиха с двуцветния дизайн, Ювентус се завърнаха към класическите си райета Bianconeri в домашния си комплект за 2020-21.

Според adidas стилът на ивиците, които не са плътно черни, е вдъхновен от „света на съвременното изкуство“.

Допълвайки класическите ивици, фланелките се отличават със злато на значката, спонсора и adidas insignia логото.

Реал Мадрид

Реал Мадрид са предпочели „смел, но прост” дизайн за домашната си тениски през 2020-21 г., който има за цел да „подчертае това, което прави Реал Мадрид уникален; гладът му за победа и нищо по-малко или повече ”.

Гигантите от Ла Лига твърдят, че най-новото им предложение е „вдъхновено от мадридския манталитет да се изправят срещу натиска със безстрашие и предизвикателство“.

Домашната фланелка на Реал Мадрид разполага с „пролетни розови акценти“ с този „фин графичен и ярък контраст“, отнасящ се до „съвременната култура на изкуството на жизнената столица, която играчите и феновете си наричат дом“.

Манчестър Юнайтед

Новите фланелки на червените дяволи се придържа към класическия червен дизайн на домашния комплект, като техните екипи за гостуване и третия комплект поемат в смела посока.

Манчестър Юнайтед ще се надява да демонстрира чисто новите си фланелки на Adidas в Шампионската лига през следващия сезон, тъй като те успяха да завършат в четворката на Висшата лига, която завърши малко по-рано.

United са създали „нюансиран дизайн“ чрез иновативна техника, която позволява отделни прежди да се боядисват поотделно и с различна дължина, за да завършат с дълбочина и с пълни детайли, които могат да се видят само от потребителя“.

Скоро клиентите на Sportmax.bg ще могат да се възползват от това да се сдобият с новите екипи на топ европейски грандове.

Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ювентус, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен представиха новите си екипи за сезон 2020/21

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
E-mail: info@sportmax.bg


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ювентус, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен представиха новите си екипи за сезон 2020/21