0897 052 062
0877 077 407
Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
Apple и Nike в графитеносива хармония

Apple и Nike в графитеносива хармония

Този ноември сътрудничеството между Apple и Nike отново ще даде плодове. Излиза на пазара новият Nike Apple Watch Cellular + GPS с лента за ръка на Nike в същата тоналност като новите маратонки Nike Midnight Fog Vapormax за бягане, които ще бъдат пуснати на пазара на 24ти ноември тази година в ограничено количество.

Съвместният проект стартира през септември 2016 г., когато Apple намират идеалния партньор за бягане за своя смарт часовник Apple Watch Series 2. в лентите за ръка на Nike. Часовникът предлага 2 пъти по - светъл дисплей, водоустойчив, с двуядрен процесор и siri команди. Интегриран към новото приложение Nike + Run Club app, което дава несравнима мотивация за бягане.

През 2017 г. за първи път притежателите на Apple Watch могат да комбинират цветово лентата на часовника със своите Nike маратонки. Колекцията “ Day to night” предлага 4 различни цвята на лентите за часовник - бял, черен, розов и син цвят вдъхновени от цветовете на небето от здрач до зори и могат да се носят в идеално съчетание с маратонки Nike Vapormax в същите разкошни нюанси. Лентата е перфорирана на малки дупчици, за да се регулира изпотяването. Часовникът е интегриран към социалната мрежа на Nike, наречена Nike + Run Club, главният му фокус е спорта и фитнеса и носи отзад логото на Nike.

Най - новият часовник е с лента, която не е перфорирана, което беше емблематично за “ Day to night” и не се продава отделно. Смарт часовникът може да бъде закупен за $399, на същата дата ще бъдат пуснати на пазара и маратонките Nike. Новите маратонки Nike Vapormax се отличават с горна част Flyknit в тъмен сив цвят с логото на Nike в преливащи цветове отразяващи се в прозрачните въздушни капсули на уникалната Vapormax подметка. Изключително гъвкави, еластични, с точното количество въздух на точното място. Създадени, за да се движите във въздуха.
Apple и Nike в графитеносива хармония

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
GSM: 0877 077 407
E-mail:
info@sportmax.bg


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Apple и Nike в графитеносива хармония