0897052062 0897 052 062 Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
10те най - готини спортни екипи на Световното по футбол

10те най - готини спортни екипи на Световното по футбол

спортни екипи
Миналият месец медията за спортна мода, музика и радио с 4 млн. последователи във Facebook Hypebeast, обяви десетте най - добри според тях спортни екипи, с които ще се играе на Световното по футбол в Русия. Началото е 14ти юни в 18:00 българско време. ( Малко остана!!! ) Основно мъжките тениски и шорти ще бъдат изпълнени от спортните гиганти Adidas, Nike и Puma. Други фирми, които имат по една страна представител са Hummel, Errea и Uhlsport. Тази година дизайнът на екипите е съсредоточен върху националните символи и черпи вдъхновение от успехите от миналото на отборите. Нека видим кои са най - харесваните екипи!
мъжка тениска Адидас
Франция - резервен екип Найк
На пръв поглед семпла бяла мъжка тениска Найк, но когато се вгледаш се виждат вплетени червени и сини влакна, които отдават почит на националния флаг на Франция. Екипът ще бъде в комплект с шорти в класическо тъмно синьо и бели чорапи.

Япония - основен екип Адидас
Изключително атрактивен екип, коренно различен от други години. Синя мъжка тениска Адидас с бели нишки, имитиращи японската шевна техника “ Сашико “, която заедно с червения кант на яката дублират цветовете на японското знаме. Шорти Адидас и чорапи са решени отново в синята гама, един тон по - тъмни.

Исландия - основен екип Errea
Италианската спортна фирма Errea се вдъхновява от красивите пейзажи на Исландия и пресъздава вода, лава и лед върху ръкавите на тениската от сини, червени и бели влакна, които се преплитат като картина от едри пиксели. Фланелката носи мотото на страната: “ За Исландия “. Слоганът на компанията като официален спонсор на Световното по футбол мощно въздейства: “ Шампионите се раждат без предупреждение “.

Хърватия - резервен екип Найк
Шахматна едра шарка синьо и черно превръща играчите във фигури коне на дъската на Световното. Преливащото синьо в черно дава повод на капитана Лука Модрич да твърди, че новият резервен екип на Хърватия е “ смел, уверен и суров “.

Сенегал - резервен екип Puma
Въпреки че екипите на Пума за Световното по футбол бяха негативно коментирани заради семплия си дизайн, те влизат в класацията. Мъжката тениска Пума от бял жакард се различава със зелени ленти на ръкавите и едра бледосива графика на лъв в традиционен сенегалски стил. Идеята за графиката идва от прякора на отбора “ Лъвовете на Теранга “.
мъжка тениска Найк
Нигерия - основен екип Найк
Колоритната мъжка тениска Найк носи бели, черни и зелени шарки, имитиращи криле на орел. В комбинация с бели шорти Найк и зелени чорапи те описват вдъхновението на Найк от отбора и неговата игра, екип за “ дръзки, бързи, забавни и стилни “ играчи.

Белгия - основен екип Адидас
Решена в националните цветове тениска в червено, която ни връща в миналото на отбора преди 35 години, заради диамантената шарка по целите гърди с черни и жълти акценти. В средата на шарката, за разлика от другите екипи Адидас, стои белгийският герб на футболната федерация. Червени мъжки шорти Адидас и червени чорапи допълват екипа.

Южна Кореа - резервен екип Найк
Корейските национали ще играят с бяла фланелка Найк с красива вертикална вълнообразна, ненатрапваща се шарка от червени и черни акценти, символизираща глобалното влияние на страната. Цветовете са инспирирани от националното бяло знаме на Южна Кореа с черни символи и герб в черно и червено.

Сърбия - резервен екип Пума
Клонираните тениски и шорти Пума, както ги наричат, се различават само по националните флагове и цветните ленти по рамената и по яката. В този екип националните цветове на Сърбия пресичат вертикално цялата фланелка с прекъсване на гърдите.

Германия - основен екип Адидас
Претенденти за титлата, футболистите от Германия ще носят класически бял екип, носещ много от познатите елементи от славното им минало. Бяла тениска Адидас, която вместо емблематичната комбинация от цветовете на немския флаг, шампионите ще се пъчат с монохромна графика с в черно и бяло. Гербът на ФИФА ги уникализира като носители на титлата от 2014 г.

Ресурс Hypebeast.com10те най - готини спортни екипи на Световното по футбол

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
E-mail: info@sportmax.bg


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
10те най - готини спортни екипи на Световното по футбол