0897 052 062
0877 077 407
Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
“ DRESS FOR SUCCESS ” Облечени за успехи

“ DRESS FOR SUCCESS ” Облечени за успехи


Днес ще поговорим за вредата от некачествените  обувки и облекла. Сега ще кажете, че евтиното  обикновено излиза скъпо и сте прави. За да сме  коректни, ще цитираме няколко експертни мнения.  Преди това ще добавим само, че за нашето здраве  се грижим не само като купуваме качествена храна, но и качествени дрехи и обувки.

Евтините облекла и обувки са създадени да прилягат на една конкретна форма и ако вие сте далеч от нея ще си създадете редица излишни проблеми. Некачествените обувки водят до запарване, според дермотолога от болница Токуда д-р Здравка Дерменджиева и благоприятстват появата на гъбички и бактериални инфекции. Вредните бои и материали, с които са изработени, в контакт с човешката кожа могат да доведат до сърбеж, мехури или дори до контактни дерматити.

Некомфортните дрехи се отразяват на езика на тялото, на вашата увереност. Дрехите, които избираме влияят на спортното изпълнение, за това е по - добре да инвестираме в подходящо качествено спортно облекло. Сега ще кажете, че и старата износена тениска и шорти вършат работа. Ако изглеждате и се чувствате страхотно, ако носите подходящото спортно облекло, шансът да изпълните или да доближите целите си е далеч по - голям. Качествените спортни екипи съхнат по - бързо, износват се по - бавно и осигуряват свободно движение при активност.
Сайтът Choice.сом споделя своите резултати от тестването на 7 чифта спортни дамски панталони, струващи от $7 до $109 от полиестер, найлон и еластан. Според Паула Роджърс, партньор в Apparel and Textile Industries Group ( ATI ) в Австралия и част от екипа на Textile Institute в Англия, критичните фактори са тъканта, шевът, устойчивостта на цветовете при изпиране и правилното прилягане по тялото.

Тестът се извършва в NATA - accredited Textile Testing Services Laboratory в RMIT University в Мелбърн. Марките са спортните екипи Nike, Adidas на средни цени, бутикови марки Lorna Jane, Lulelemon, Michelle Bridges, Cotton on и за сравнение една марка за  евтини облекла Kmart’s.Тестът за опъване и възстановяване на тъканите събират най - много точки спортни панталони Nike и Adidas. След тях са двойно по - скъпите бутикови марки и накрая евтиното облекло. За здравина е важен броят на шевовете на инч. Стандартът е 10 - 12 бримки на инч и около 12 - 14 при спортното облекло, казва Роджърс. Спортни екипи Adidas и Nike имат 13 - 16 бримки, най - скъпите панталони Lulelemon 13, другите средно по 10-11.


Шевът по стандарт трябва да е плосък или презаключващ, а не прав. Анализът за шев определя само най - евтините панталони с прав шев, всички останали са с плосък шев. Спортни панталони Adidas имат и презаключващ шев на по - износващите се части. Най - качествени по всички параметри се оказват спортните екипи Adidas и Nike, според Choice.com, дори не са по - скъпите и бутикови облекла. Не случайно Adidas и Nike са на 1во и на 2ро място по пазарен дял в производството на спортни продукти.

Спортувайте, движете се и носете качествено оригинално спортно облекло, подложено на тестове за качество, плод на традиции и многогодишен опит, то е създадено за оптимален комфорт при спортуване и за постигане на високи спортни резултати.


Споделяме ви полезен сайт за проверка по баркод за оригиналност на продукта, можете сами да се уверите в качеството на нашите продукти и дори да инсталирате приложението на вашия телефон.
“ DRESS FOR SUCCESS ” Облечени за успехи

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
GSM: 0877 077 407
E-mail:
info@sportmax.bg


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
“ DRESS FOR SUCCESS ” Облечени за успехи