0897052062 0897 052 062 Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
Португалия с кралски елементи в новия екип за 2020 година

Португалия с кралски елементи в новия екип за 2020 година

Европейските крале от Португалия отпразнуват с царски отенък в новите им екипи за 2020 година, което съответства на статута на отбора като настоящ континентален шампион. 

"Мисля, че този спортен екип приляга изключително много на статута на националния отбор на Португалия. Това е един отбор изграден от шампиони. Екипът е свързан с усет, увереност и стил - атрибути, които този отбор има в изобилие“, казва Скот Мънсън, вицепрезидент, Nike Football Apparel. 

​Красив и елегантен, традиционният за Португалия червен и зелен комплект за домакинските мачове е гарниран със златно, за да създаде вид, достоен за футболни кралски особи. Сгъваема яка придава на новото трико изискано усещане, както и патриотичните червени, зелени и черни облицовки на яката и ръкавите. Номерът на златния отбор се свързва добре със златото на първокласния гребен, докато друга флаш елемент от злато е португалското „P“, което е отпечатано вътре във фланелката.

Зелените къси панталони се завръщат за първи път от 2004 г. насам - дългогодишният капитан на отбора Кристиано Роналдо направи дебюта си на европейския финал - докато червените чорапи имат обръч в същите цветове като шарките на фланелката. 

Новите екипи за гостуване на Португалия е шоустопър с основен цвят бяло, вдъхновен от гостуващия комплект на отбора за 2016 г., а хоризонталните ивици са заимствани от емблематичните цветове на федерацията за 2018 г. Най-ниската от трите ивици тече изцяло около задната част на фланелката, докато черните маншети и страничните ивици перфектно оформят дизайна. Шортите и чорапите допълват външния вид, като чорапите се отличават с друга дебела цветна ивица.

„Домакинските екипи и тези за гостуване изглеждат наистина фантастично“, казва Кристиано Роналдо. „Измина известно време, откакто имахме зелени шорти, така че е хубаво да ги видим отново за пореден път. Особено от далеч е нещо наистина красиво, наистина страхотно." 

Друг основен акцент в колекцията е горнището на отбора преди мачове. Представена както в черно, така и в червено, спортния екип се отличава с матов релеф на герба на федерацията в цялостен принт.

Португалия с кралски елементи в новия екип за 2020 година

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
E-mail: info@sportmax.bg


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Португалия с кралски елементи в новия екип за 2020 година