0897 052 062
0877 077 407
Кошница 0 продукта
0 лв. l детайли
Adidas замесени в скандала на Кание Уест

Adidas замесени в скандала на Кание Уест

маратонки Adidas
Този май една от звездите дизайнери на Адидас Кание Уест, насочи прожекторите към себе си като заяви, че робството на чернокожите в Америка 400 години било избор. Скандалът привлече голямо медийно внимание и неодобрението на много черни звезди и анализатори, които го обявиха за опасен пример за свободомислещ черен човек в Америка. Кание като че ли умишлено привлича внимание върху себе си, като се има предвид, че тези дни той представи новите маратонки Adidas YEEZY 700 V2. Събитие в Сидни в магазин, който работи с Уест беше отказано на 5 май, заради малко желаещи да присъстват във връзка със скандала. Адидас отказаха да коментират изявленията на Уест и заявиха, че няма да се разделят със звездата и решиха да тушират скандала като обърнат внимание на фалшивите маратонки Адидас.

В интервю за CNBC, главният изпълнителен директор на Adidas заявяви, че 10 % от продуктите продадени в Азия са потенциално фалшиви. Въпреки това предупреждение, Адидас продължават да бият Найк по продажби в Америка. Мат Пауъл, един от анализаторите на модната спортна индустрия, докладва за увеличение на продажбите на Адидас с 21%, докато при Найк има спад от 6%. Hypebeast.com оповестиха, че в Уенчоу, Китай е отворен първият официален магазин за фалшиви маратонки Adidas Yeezy и Boost, с логото на Yeezy изписано най - отгоре. Предлагали се редица цветови модели, които са непознати. Китай става все по - изобретателен, а битката с него е безмислена, въпреки съдебните дела заведени от фирми като Adidas, Under Armour, New Balance и други.

За някои от феновете на Adidas, закупуването на Adidas маратонки, които имитират изкючително добре оригиналите и са видими само за специалистите, има логично обяснение. Лимитираните маратонки се продават в ограничено колиество, недостъпно за всички, които искат да ги притежават. Някои казват, че ако можеха да си ги купят в магазина, нямаше да търсят варианти и да поръчват съвършени копия от Китай. В американския форум Reddit има група Repsneakers от 50 хиляди абоната, които се интересуват от точни фалшификати на маратонки Adidas, предлагащи се на черния пазар в Китай. Тази новина не е нищо ново за нашия пазар. Ако се интересувате от оригиналния произход на закупените продукти от вас, можете да използвате следния сайт. Sportmax.bg предлага само оригинални продукти, а не реплики, фалшификати и копия. Търсете само оригинали, само те могат да ви гарантират качество и безупречен дизайн.
Adidas замесени в скандала на Кание Уест

Страници
Начало
За нас
Плащания и доставка
Условия
Блог
Контакти
Спортни стоки
Промоции
Нови продукти
Кошница
Контакти
GSM: 0897 052 062
GSM: 0877 077 407
E-mail:
info@sportmax.bg


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Adidas замесени в скандала на Кание Уест